spacer.png, 0 kB

volg-ons-op-facebook

volg-ons-op-twitter

Onze adresgevevens

Autobedrijf Preuter
Lochemseweg 15
7214 RB Epse

Telefoon:
Fax:
E-mail:

0575 - 49 15 58
0575 - 49 43 67
info@preuter.nl

Openingstijden

Ons bedrijf is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Op vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur.
Op zaterdag kunt u tussen 08.00 uur en 12.00 uur bij ons terecht.


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Schadeherstel volgens fabrieksnormen:
Elke auto voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van actieve en passieve veiligheid. De actieve veiligheidssystemen helpen u een ongeval te voorkomen. Helaas is een ongeval niet altijd uit te sluiten en dan zorgen de passieve veiligheidssystemen ervoor dat uzelf en inzittenden optimaal worden beschermd.
Hebt u dan onverhoopt een keer schade aan uw auto, neemt u dan direct contact met ons op. Wij hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen met gebruikmaking van originele onderdelen zodat uw auto blijft voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ook uw verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij is gebaat bij een voor u veilige auto.

Onze schadeservice bestaat uit:

 • Vier jaar garantie op de schadereparatie
 • Kwalitatief schadeherstel volgens fabrieksnormen
 • Vervangend vervoer  
 • Contractuele garantie blijft intact
 • (Inruil)waarde blijft behouden
 • Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering

U bent zelf vrij te bepalen door wie u de schade wilt laten herstellen:
Een aantal verzekeringsmaatschappijen doen voorkomen dat u het schadeherstel alleen kunt laten uitvoeren door speciaal geselecteerde schadeherstellers en bieden u voordelen in de zin van financiële tegemoetkomingen op een evt. eigen risico en gratis vervangend vervoer. Dit fenomeen noemt men schadesturing en is in onderzoek bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit inzake oneerlijke concurrentie.
Indien u wenst de complete schadeafhandeling vertrouwd door ons te laten uitvoeren, heeft u exact dezelfde voordelen en zonder financiële rompslomp.

Klein Schadeherstel:
Klein schadeherstel betekent dat u kleine schades ook tegen kleine prijzen kunt laten herstellen. Heeft u no claim opgebouwd op uw autoverzekering? In dit geval kan het voor u financieel aantrekkelijker zijn om het herstel van deze schades niet te declareren bij uw verzekeringsmaatschappij. Dit is mogelijk door toepassing van nieuwe technieken waardoor uw auto vaak niet gedemonteerd hoeft te worden.

Welke schades komen hiervoor in aanmerking?
Dit zijn bijvoorbeeld: deukjes, krasjes, scheurtjes en gaatjes in bumpers. Onze medewerkers informeren u graag of de schade aan uw auto in aanmerking komt voor Preuter Klein Schadeherstel.
Dit soort klein schadeherstel garandeert een optimaal waardebehoud van uw auto!

Klein Schadeherstel is van toepassing op:
Parkeerdeukjes & -krasjes
Op parkeerplaatsen ontstaan vaak kleine schades. Er komt een portier tegen uw auto of een winkelwagentje rolt tegen uw auto aan. Vervelende en vaak ontsierende schades. Wij repareren deze schades al vanaf € 75,- voor een deukje en vanaf € 125,- voor een kras.

Klein Schadeherstel:

 • Gratis prijsopgave vooraf
 • All-in pakketprijzen
 • Op afspraak
 • Dezelfde dag klaar
 • Gunstig voor no-claim

Kortom; hebt u een kleine schade aan uw auto? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten!

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB